Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ölümsüzlük sırrı bulundu mu? (denenecek)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ölümsüzlük sırrı bulundu mu? (denenecek)

Ukraynalı tıp profesörü Genadiy Apanasenko, 'ölümsüzlük formülü'nü deneyecekleri bir proje geliştirdiklerini açıkladı.

Prof. Apanasenko, değişik branşlardan 30 yardımcısıyla keşfettiğini iddia ettiği yaşlanmayı önleyen ilacı, önümüzdeki günlerde denemeye başlayacağını duyurdu.

Mart ortasında başlayacak olan denemede denekler, her sabah içeriği son derece gizli tutulan bir sıvıyı içecek. Genç kalma yönetimi sırf belirli bir maddenin içilmesiyle sınırlı kalmayarak, denek kişiler ayrıca her gün birtakım elektronik cihazların etkisinde tutulacak.

Keşfettiği yöntemin nasıl çalıştığı konusunda hiçbir açıklamada bulunmayan Ukraynalı profesör, "Size tek bir ipucu verebilirim. İnsan hücrelerinin oksitlenerek yok olmaya yüz tuttukları anı yakalayarak tüm etkenlerin listesini çıkarmayı başardık. Bunun üzerine bu etkenleri bertaraf edecek kabaca �ölümsüzlük ilacı� adını verdiğimiz maddeyi hazırladık. Teoride uygulanacak maddenin, yaşlanmayı durdurduğu gibi 70 yaşındaki bir insanı kırkına geri götürme imkánı da sağlaması gerekiyor" dedi.

bilim.org

Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer

Yorum

Yok artık daha neler

Yorum

Böyle bir şey dünyayı çivisinden çıkarır.

Yorum

Böyle bir olay olursa Sivas Çin gibi olur ki o zaman İstanbul'u düşünemiyorum.

Yorum

pisikos94 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer
            Doğru vallaha

Yorum

ben size ölümsüzlüğün sırrını veriyim evde hazırlayablirsiniz...

Elinize bir kağıt alın ve hayatta sizi mutlu edecek şeyleri yazın...

En mutlu edecek şey üzerine çalışın sadece çalışın ve yaratıcı olarak bişeyler bulun **** bir çığır açın...

Bütün dünya sizi hatırlayacaktır...

Yorum

Dünya'da yaşanabilecek coğrafyaların, ölmeyen ve her geçen gün çoğalan insan oğluna yetebilmesine veye büyümesine(!) ayrıca bu insanların bu coğrafyalardaki ihtiyaçlarını giderebilmelerini ve luzümsuz olan sayısız lüks düşkünlüklerine de bir formülü varmıymış acaba?

Dünya'nın dengesi bozulur,yeni gelen nesiller aç kalır. Nitekim zaten fazla olan insanlar aç kalınca birbirlerini yerler sonuçta nesil yine tükenir.

Böyle uçuk,gerçek dışı şeylerle uğraşmıyorlar mı bilim adamlarının adını kötüye çıkarıyorlar. Yahu arkadaşım git adam akıllı şeyleri düşün,uğraş. Dünya'nın,insanların,insanlığın faydasına olan birşey için yor kafanı ve mesleğinin hakkını ver.

Yorum

İnsanın içinde bulunduğu çevreyi oluşturan atomların hızları ışık hızına çok yakın bir hıza çıkarsa (zamanın çok çok yavaşlaması sonucu) "ölümsüzlük" denen şeyin gerçek olabileceğini düşünüyorum.

Aranızda fizik mizik okuyan yok mu hiç, bu cümleyi yazarken tereddüte düştüm doğru mu yazdım diye. Bir fikrini alalım onun da?

Yorum

shnicx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    İnsanın içinde bulunduğu çevreyi oluşturan atomların hızları ışık hızına çok yakın bir hıza çıkarsa (zamanın çok çok yavaşlaması sonucu) "ölümsüzlük" denen şeyin gerçek olabileceğini düşünüyorum.

Aranızda fizik mizik okuyan yok mu hiç, bu cümleyi yazarken tereddüte düştüm doğru mu yazdım diye. Bir fikrini alalım onun da?
                    fizik okumuyorum ama ne demek istediğini anladım

Yorum

shnicx isimli üyeden alıntı Mesajı göster

Fizik okuduğumdan falan değil ama az çok bilgim olduğundan şöyle cevaplıyablirim bunu:
                      Bir cismin hızı arttıkça o cismin içindeki kişi için zaman yavaşlar. Mesela biz seni ışık hızına yakın bir hızla uzaya yollayalım, 1 yıl sonra da geri gel. Sana bu 1 yıl gibi gelen sürede aslında dünyada mesela 100 yıl geçmiştir ve sen bizi bulamazsın geri döndüğünde. Gelip mezarımızı ziyaret edersin anca. Senin için değişen tek şey zamanda olman gerekenden daha ilerde olmandır.
                      Sonuçta hayatın uzamış oluyor, tabi sen bunu anlayamıyorsun. Zaman kavramı senin için yavaşlıyor çünkü.

Karışık işler bunlar Kuantum fiziği hep ilgimi çekmiştir, aslında siteye bir başlık lazım kuantum fiziği ve görecelik kavramıyla ilgili

Bu arada konu hakkında görüşümü belirtmek isterim. Ölümsüzlük diye birşey yoktur olamaz. Biri ölümsüzlük ilacı içtim diye sevinse diyelim, gidip kafasını onun bedeninden ayırsam ne olacak? Hani ölümsüzdün koçum Belki insan yaşamını uzatabililer ama ölümsüzlük imkansız. Hem o kadar kalıp da ne yapacaksın ki bu dünyada.
                      Son güncelleyen RockWarrior; 21-05-2009, 19:25.

Yorum

RockWarrior isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Fizik okuduğumdan falan değil ama az çok bilgim olduğundan şöyle cevaplıyablirim bunu:
                        Bir cismin hızı arttıkça o cismin içindeki kişi için zaman yavaşlar. Mesela biz seni ışık hızına yakın bir hızla uzaya yollayalım, 1 yıl sonra da geri gel. Sana bu 1 yıl gibi gelen sürede aslında dünyada mesela 100 yıl geçmiştir ve sen bizi bulamazsın geri döndüğünde. Gelip mezarımızı ziyaret edersin anca. Senin için değişen tek şey zamanda olman gerekenden daha ilerde olmandır.
                        Sonuçta hayatın uzamış oluyor, tabi sen bunu anlayamıyorsun. Zaman kavramı senin için yavaşlıyor çünkü.
                        Tamam işte, bahsettiğim de bu zaten.

Mesela öldüğünüzde, (dünyamızın bulunduğu 3 boyutlu uzayın bir üst boyutunda) bir enerji kümesi olarak bir üst boyuta ulaştığınızı ve bu boyutta da ışık hızında bulunabildiğinizi varsayalım. Kutsal kitaplarda-metinlerdeki sonsuz hayatın bir anlamda bu olabileceğini hiç düşündünüz mü?

Sadece bir varsayım.

Yorum

RockWarrior isimli üyeden alıntı Mesajı göster

... aslında siteye bir başlık lazım kuantum fiziği ve görecelik kavramıyla ilgili
                          .
                          Sitede zaten kuantum başlığımız mevcut.

Ben yapılan işlemin ölümsüzlük iksiri değil sadece gençlik iksiri olabileceğini düşünüyorum. Araştırmak lazım tabi ama aklımdan ilk olarak bu geçti okuyunca...

Yorum

Bu konuyla ilgili bir film tavsiyesi '' What the bleep do we know '' Kuantum parcacıkları ve nasil hareket ettikleri konusunda kısmi bilgi verir ve tabii hakkında cok az sey bildigimiz beyin !! Aslinda temelde ordan baslamak gerekir..Cunku kuantum parcacıkları gözlemciye göre durum arz eder ve bence bu bile olağanüstü bi durumdur..

Yorum

Ölüm bedeni yitirmekse, herkes bedeninden ayrılacaksa ölümsüzlük diye bir şey olabileceğine ihtimal bile vermiyorum. Ancak şey olabilir işte mod arkadaşın dediği gibi gençlik iksiri falan=) Bedenden sonra bizi farklı şeyler bekliyor. Orda bile yok olmak mümkün! Nasılmı isterse ruhunuzuda yok edebilir dimi? Yani ölümsüzlük falan yok=)
                              Ve bir soru sormak istiyorum galiba quantum la ilgili=)
                              Şimdi belirli bir hızla bir yerden bir yere gidiyoruz. Ve ulaştık. Peki bir noktadan hareket ettiğimiz anda vardığımız noktada beliriyoruz ve yine o anda aynı zamanda başladığımız yerdede belirmişiz zaten. Yani hem start noktasında hemde bitiş noktasında aynı anda bulunuyoruz. Bu bir anlık oluyorsa nedir, uzun süreli oluyorsa nedir?
                              Son güncelleyen heavyR; 22-05-2009, 13:06.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X